sobota, 9. februar 2013

Vikend je vikend

Ne gre za to, da bi bil len, kajti objaviti novo zgodbo je malo več kot odprtje dokumenta, kopiranje besedila in lepljenje v novo objavo, ampak malo premora se prileže. Drugače bo izpadlo, kot da vas z zgodbicami posiljujem v upanju na večno slavo in kupe denarja.

No, saj ne, da bi se obojega branil, ampak vmes bi mogoče modroval še o čem drugem, ali pa vas vsaj malo podražil s tistim, kar še prihaja.

In v ponedeljek, oziroma kompleten prihodnji delovni teden bo posvečen eni čisto specialni zgodbici. Ne povem, kateri, vendar bi slika lahko rabila kot namig.



Tisto, kar pa sem v resnici hotel povedati: iz logov vidim, da se bralcev najde kar nekaj. Odziv sicer dobivam v najrazličnejših oblikah, a včasih bi si želel še kaj več kot lajk na družabnem omrežju, ali favorite na Twitterju.
Zakaj ne bi ob prebranju pustili kakega komentarčka tule, pod zgodbico? Prelevite se iz odjemalca, kakršne si želijo Apple, Pro Plus in Janša, v razpravljalca, v človeka, ki informacije prejema in oddaja! Oni kvadratek na dnu je namenjen prav temu, da VI kaj poveste meni, ker, kakor se se sliši neverjetno, si dejansko želim povratnih informacij, pa četudi gre za stare zgodbe.
In verjemite, da vam ne bodo servirane samo pogrete porcije, marveč bo prišlo gor tudi kaj novega.
Smo zmenjeni?

P.S.: Nihče vam ne brani na moje umotvore usmeriti še koga. Navsezadnje pišem zato, da bi me brali.

1 komentar: