petek, 15. februar 2013

Ultimativni vodnik o mašenju auspuha

Preljube čitavke, preljubi čitavci. Nasa seksualnost je pestra in raznolika. Zakaj? ker smo ljudje radovedne sorte in radi poskušamo stvari na razne načine. Ene nam dogajajo, druge spet ne. ampak o ničemer se zadnje čase med mladino ne razpravlja toliko kot o analnem seksu. No ja, trojčki in orgije so z moške strani se bolj zaželene dejavnosti, se posebej v fantazijah, kjer fantič s svojim ubijalskim otepačem orgazmično razpara celo stotnijo v nasladi se valjajočih ženskic, ampak okej.
V praksi je analc verjetno ena bolj zaželenih zadevščin, ki jih tipček želi preizkusiti na svoji partnerki. Ampak deva ponavadi ni za to, ker se ji zadeva gnusi, ker so jo učili, da je ona luknja samo za srat, ker se boji, da bodo hemoroidi ponosno plapolali v vetru, ali pa kar tako, ker je slišala, da je to nenaravno.
No, obstajajo tudi izjeme, recimo tipčki, ki ga niti za milijon ne bi porinili v tasmrdljivo luknjo, da o kakem jezičkanju sploh ne govorimo.
Zategadelj bom jaz, dušebrižni Spovednik, veliki promoter in agitator ter član društva za popularizacijo analnega seksa med slovenskim prebivalstvom, odgovoril na nekaj osnovnih vprašanj. Če se vam zdi, da sem kaj pomembnega pozabil, ali pa morda menite, da sem se o čem razpisal premalo, nemara pa vas samo zanima še kaj čisto novega/norega, naj vas ne bos strah vprašati. Zato sem tu.

Analni seks! Zakon! Skloni se!
Ej, ej, ne tako hitro. Kot vsaka pornografija, se tudi anala začne v glavi. Osebi, ki se planirata pokavsati analno, si morata najprej zadeve želeti. Oba. Brez izjeme. Rajcati ju mora ideja, da bo nekogaršnji lulček v nekogaršnji ritki. Ali pa mora biti eden narajcan, medtem ko drugega žene radovednost. Če je kdorkoli od para proti, potem ne bo pomagala ne sila, ne jok in stok in škripanje z zobmi. Pomagati bi znal udarec s topim predmetom po glavi, ali pa neizmerne količine alkohola, vendar to deluje le na prejemniku - ki posledično od takega seksa ne bo imel kaj dosti, če odštejemo bolečine naslednji dan in smešno hojo.

Okej. Oba sva za! Skloni se!
NE NE in NE!!! Če misliš biti tako furjast, potem si ali sadist, ali mazohist, ali pa nimaš pojma o spolnih odnosih. Pri analnem seksu NI BRZINE. Sploh pa, ali ni bolje, da začnemo od začetka?

O FUJ. To počnejo samo pedri!
Ni res. to počnemo bolj ali manj vsi. Le da eni tega ne priznajo, medtem ko drugi zgolj ne upajo. Se.

No dobro. Zakaj bi bil analni seks tako fun?
Čeprav velja splošno mnenje, da je dedom vseeno, kam se ga rine, samo da je luknja topla in mokra, ni cisto tako. Rit je eden najbolj rajcajočih delov telesa pri vseh živalih, ki dotični kos mesa posedujejo. In sfinkter je predel, ki je hudo dobro ozivcen, zato da bolj uživamo, ko gremo srat. Ampak niso samo trde klobase tisto, kar povzroca ugodje okoli ritne spranjice. Ugodje nam lahko zbudi tudi kaj drugega. Občutki so seveda precej drugačni, dejstvo pa je, da znajo v njih uživati tako moški kot ženske. Govorim seveda o prejemnikih.

SI REKEL MOŠKI??? O FUJ!!! MARŠ PEDER!!

Ne ga srat. Dobesedno. Vsak bi moral vsaj toliko vedeti o anatomiji, da bi mu bilo jasno: moški kot prejemnik anale faše se večje užitke kot bejba. O tem več kasneje, ko bojo brali samo se tisti, ki jih rajca.


Kaj ko bi nehal nakladati in povedal konkretno kaj tehnicnega?
Tehnika, ljubi moji, je pri tem se zdaleč najmanj pomembna. pravzaprav veljajo samo tri pravila, ki se jim bomo posvetili kasneje. Ampak če bi napisal samo tistih par besed, potemtakem to ne bi bil vedež, ampak zgolj ena objava, na kater ne bi dobil niti všečka, kaj šele komentarja, ker bi vsakdo bil prepričan, da nimam pojma in da oni so več riti prefukali kot sem jih pa jaz oblečenih videl.

No pa vseeno. Predpostavi, da sva vesel parček, ki naju rajca da bi ga vtaknila tudi v rito. Kaj naj storiva?
Mnja. Točno to. Vtaknita ga.

Čakaj malo. A kar tako? Tam je ja drek!
V bistvu ga ni. Vsaj v zdravi danki (to je zadnji konec rektuma, ki je zadnji, ravni konec debelega črevesa) ga ne bomo našli. Do nekaj minut pred tem, ko nas pritisne kakat. Če torej mislimo analno seksati, bomo to počeli potem, ko smo bili na stranišču. V skrajnem primeru, ali obsedenci s čistočo se bodo še klistirali. Klistir je lahko del predigre (če vas to rajca; nekateri zdajle že kozlajo), ali pa to opravite diskretno v toaletnih prostorih s toplo vodo in BREZ mil ali podobnih agresivnih zadev. Ust si tudi ne perete z žajfo, ali kako. Več o klistiranju kasneje. O osnovnih pravilih higiene mi pa menda ni treba razlagati. Ali pač?

Pa še vedno nisem čisto ziher. Mar niso tam bakterije, ki mi bojo požrle tiča pri živem telesu?

Bakterije so, a se v lulčka ne bodo zagrizle. Načeloma v črevesju domuje le precej nenevarna bakterija E. coli, vendar ima vsak človek sebi lasten sev, ki lahko pri kakem partnerju povzroči kako vnetjece. Vseeno ni treba biti pacek in delati tako kot v pornjakih bedne kakovosti, kjer en tip z batino rine trem babam v rit, čespljo in še usta hkrati. Oni tam se tuširajo in razkužujejo vsakih petnajst minut, kar vidva ne bosta počela. In svoji deklici nočeš nakopati neljubega vnetja samo zato, ker si pohoten pacek, ali ne? No, zelo prav pri anali pride kondom. Fino je, če je malce debelejši (za v blato rabiš terenske gume!), obvezno pa mora biti iz lateksa. Na vsakem vogalu prodajajo kondome, ki so posebej za analo, kar pomeni, da so tudi podmazani. a na tisto mažo se ne zanašajte preveč.

AU! Boli!!!

Vidiš, to je pa zato, ker ne bereta pozorno. Ves čas opozarjam, da se k analnemu seksu pristopa počasi. Saj tudi pri klasičnem odnosu, ko ga vtikaš v češpljico, ne pričneš kar na suho butati. Ali nemara ja? Potem pa ni čudno, da imamo toliko zafrustriranih pripadnikov obeh spolov, in pritožb o zanič seksu. Torej, tudi ritka potrebuje svoje priprave, predvsem kar se vlažnosti tiče.

Moja pravi, da imam prevelikega!
Ja, ja, in pujsi imajo krila. Ali ji ni za analo, ali hoče goditi tvojemu egu, ali pa si si to sam izmislil, da bi se važil tule. Enkrat poglej, kake klobase iztisneš na sekretu, in jih primerjaj s svojim curakeljnom. Rita vase in iz sebe spravi marsikaj.

Zakaj jo je pa potem bolelo?
Zato ker rit ni češplja. V riti imaš dve MOČNI mišici, ki jima pravimo sfinkterja, ali mišici zapiralki. Eno, zunanjo imamo pod nadzorom, ker je iz prečnoprogastih vlaken - to je tista, s katero stiskamo rinček, da klobasa pade stran. A znotraj je še ena zapiralka, ki je iz gladke muskulature in je nimamo pod hotenim nadzorom. No, za uspešen analni seks moramo sprostiti obe. Zunanja ni problem, medtem ko moramo notranjo na to "navaditi." In navadimo jo tako, da jo z zunanjimi dražljaji prepričamo, da se vse bolj sprošča.

O kakšnih dražljajih pa govoriš?
Najprej morata biti zapiralki vajeni, da se okoli njih dogaja se kaj drugega, kot samo iztiskanje prebavljenih vsebin. zato se je fino med seksom posvetiti tudi zadnjični špranjici. s prstki, z jezičkom, z najrazličnejšimi dražljaji. Ne nazadnje tako tudi ugotovite, koliko je partnerju do tega, da se okoli njegovega rjavega očesca karkoli dogaja. Eni tega ne marajo iz že omenjenih vzrokov, vendar bi bili presenečeni, koliko je takih, ki jih potem radovednost premaga. Dražljajev preprosto niso vajeni, zategadelj se umaknejo ali prestrašijo. Pri takih si je nujno potrebno pridobiti popolno zaupanje.

Poglej koliko si že napisal, pa ga še vedno nisi vtaknil!
No, potem ga pa vtaknimo, zaboga! Ampak ne luleka. Pričnite s prstki. Fino jih ovlažite, bodisi s slino, bodisi s špranjčnim oljem, ali pa s primernim lubrikantom na vodni osnovi. Ne poslužujte se raznih krem kot je nivea, penečih kopeli, šamponov, jedilnega olja, svinjske masti, masla, sladke smetane, gobove juhe in podobnih kulinaričnih specialitet. Vazelin je sel na smetišče zgodovine, tudi strojno olje ali večnamenska kalcijeva mast nista prava izbira. Najboljši vlažili za začetek za prstke sta slina in češpljini sokovi. Ce ste pravi ljubitelj anale, si boste pri vlaženju pomagali tudi z jezikom. In potem počasi osvajajte luknjico. Najprej se okoli nje samo igrajte in jo dražite. Šele na partnerjevo zeljo, s prstom nežno in počasi prodrite v notranjost. Ne nabijte ga hitro in sunkovito do konca. Kot sem rekel, sfinkterja se morata na ta novi občutek privaditi. Aja. Pomembno opozorilo: postrizite si kremplje! Sluznica debelega črevesa je enako občutljiva kot tista v ustih.

Prst je notri. kaj pa zdaj??
O madona. a ga pridem jaz vrtet namesto tebe? Malo pomigaj, malo ga povleci ven, pa spet nazaj noter. nežno in počasi. Predvsem pa SLEDI PARTNERJEVIM NAVODILOM! Neverjetno, koliko pozornosti ti posvetijo ljudje, ko jim nekaj vtakneš v rit. Nauči se, kaj osebi godi, česa ne mara, kaj bi še...

Ali lahko to počnem medtem ko normalno seksava?
Jasno. Le zakaj ne bi? Ponavadi so taki trenutki, se posebej ko se bliža orgazem ali med njim pravi moment, da prepričaš osebico, ki ji drugače anala ne dogaja iz psiholoških vzrokov. Občutek na prstu, ko bejbiko krči orgazem je tak, kot bi ti ga ritka hotela pocuzati.

Kako dolgo ostanem na enem prstu?
Dokler ti ljubljena oseba ne pove, da bi imela še en prst zraven. Ponavljajta vajo, dokler ne zmanjka prstov ali volje:) Ne, ne nagovarjam na fisting, ampak če nočeta imeti problemov z lulčkom, potem je fino, da prideta vsaj do dveh prstov v največji možni kombinaciji. Lahko pa poskusita že prej, če imaš na dlani napopane kranjske klobase. Dober test je tudi kak dildo ali vibrator. Pri slednjih pazite, da so mehki, silikonski. Gumijasti so pretrdi in bodo povzročili neprijetne dražljaje. Obnese se tudi klasičen trd plastični, le popolnoma gladek mora biti. Prav tako je moč dobiti ritne čepe v različnih velikostih. Malo se sprehodite po spletu ali do najbližje erotične prodajalne. Ne poizkušajte s sadjem kot so banane. Neolupljene imajo grobe robove, olupljene pa so premehke in se bodo zdriznile. Korenček je pretrd, kumara pa prehrapava. Pomislite, kaj bi sebi vtaknili v šupak in šele potem to napravite partnerju. Ne, daj stran kij za bejzbol!

A zdaj ga lahko vtaknem, a ga lahko? no dej, pliz, dej no!
E, ne smeš ga. Zdaj bomo še enkrat ponovili tri zlata pravila anale, ki smo jih že itak trobili skozi ves tekst. Počasi. Mokro. Ugajati mora tistemu, katerega danko polnimo. Torej. vlažnost. Za lulčka bo samo slina ali špranjčno olje premalo. Razen ce ima vaša najdražja fetiš na to, da vam totalno poslini kurca, tako da kaplja od njega. Pa se vedno bo premalo. zatorej kupite lubrikant. Na vodni osnovi. K-Y recimo. Ali Astroglide. ali karkoli vam predlaga lekarnar. Jap, prav ste prebrali. Te zadeve se kupijo v lekarni ali drogeriji, ker so krepko cenejše kot v seks shopih (sploh Venera je worst offender. Tam sem ga kupil le enkrat - prvič, zadnjič in nikoli več). In koliko lubrikanta za prvikrat? Jah, bolje preveč kot premalo, bi rekel človek. Pa ni res, saj ne da bi želeli razdevičiti miško. TE stvari so ZELO spolzke in za češnjevo koščico je ponavadi dovolj. Itak pa se prilagodite razmeram. Kar se tiče pa počasnosti - najbolje je, da vodilno vlogo prepustite prejemniku.

Kateri položaj je potemtakem najboljši?
Njega dni so tako kot za razdevičenje priporočali položaj, v katerem partnerica leži na hrbtu, trdokurčni dec pa kleči ob postelji. Noge si v tem primeru zadegate na ramo. Nekako tako, kot ko dojenčku menjaš plenice. Ritka je v tem položaju lepo izpostavljena in ni treba veliko napora, da ga vtaknemo v hram tesnega užitka. Dobra stran tega položaja je, da je prejemniku udobno in se lahko sprosti, slaba lastnost pa je pasivnost dotičnega, ki postane odvisen od vaše dobre volje, kako ga boste rinili. Če se boste odločili za tako pozo, potem res poslušajte partnerja, in ne nabijajte zverinsko, kot to počnejo v pornjakih. Povzročili boste le bolečino. To pa ni kul, razen če imate za partnerja mazohista.

Kaj potem predlagaš?
Morda se sliši smešno, a osebno imam najboljše izkušnje s sedečim položajem. Jap, na stolu ali fotelju. Vajeni smo sedati na stranišče, zatorej se zdi tak položaj za začetek "naraven." Poleg tega imamo dedci lep pogled na čedno žensko rit, ki se spušča v nase okrilje, imamo proste roke za božanje po zizikah in špranjici, predvsem pa tak položaj daje zenski možnost, da sama uravnava, kako globoko bi se rada nasadila. Vrh vsega v sedečem položaju kurčina ne penetrira ravno blazno globoko, zato se da vse skupaj se bolje regulirati. Če ga želimo bolj zariniti, se seveda premaknemo tako, da to lahko storimo.

Kako pogosto pa se sme seksati analno?
Cisto kolikor vama pase. Zaradi mene tudi petkrat na dan. Zdravstvenih posledic ne bo. Razen ce sta groba in svinjaška pri tem početju. Kot pri vsem ostalem, se seksa z glavo, ne s kurcem.

Ali lahko pri takem seksu zanosim?
No ja, poznam par primerkov, ki so jih čakali pri češplji, pa so prileteli ven pri riti, ampak ne, bi rekel da ne moreš.

Kaj pa, če mi naredi creampie in se mi potem pocedi v češpljico?
Okej, zdaj si pa že perverzna. Koitiraj me zasebno.

Dobro, za dede si vse razložil, zdaj pa se povej, kako mi dečkom uslugo vrnemo!
Tako se govori! Ja, saj vem da vaši fantje ponavadi panično odskočijo, in vpijejo, da niso prekleti buzeranti, ampak to je samo bebava nepoučenost z njihove strani. Kot sem že napisal, imajo fantki pred deklicami eno veliko prednost, kar se tiče analnih užitkov. Eni govorijo o moški točki g, v resnici pa gre za sekundarno spolno žlezo prostato, ki je kriva za to, da vas zalije sperma v uč. no, prostata prav tako rada pljune, če se jo draži neposredno, in, ja, to se pa se pase. Kako jo najti? dovolj je en ali dva prstka, najdete pa jo na praktično istem mestu, kot bi pri sebi iskale točko G, le da je prst v drugi luknjici. Bi nalepil sliko, pa so na internetu same suhoparne.

Kako naj prepričam dedca, da mi bo dovolil tako početje?
Velja ista fora kot sem jo omenil že prej. Enkrat, ko seksata, in ko začutite, da mu prihaja, mu zarinite fino moker prst v ta zadnjo. Če bo rekel, da mu ni pasalo, potem laže kot prasec. Okej, resno. Nekateri tega ne bodo dovolili za nič na svetu. spet drugi pa bodo že po nekaj dneh od vas zahtevali, da si navežete strap-on in jih pofukate po pasje. Vse je v odnosu med partnerjema. In v tem, kolikšno ponižanje se jim zdi anala.

Ej Spovednik, tole si pa ful dobro napisal. Te lahko se kaj vprašam?
Seveda. Tisti, ki ne seksamo, obvladamo teorijo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar