petek, 8. marec 2013

Naga Emilia Clarke

Zelo dober pokazatelj, kako globoko v kurcu smo, je doživela Emilia Clarke, iliti Daenerys iz HBOjeve upodobitve Igre prestolov. Čedna deklina je namreč tudi ljubiteljica gledaliških desk in pravkar je pričela nastipati v broadwayski predstavi Zajtrk pri Tiffanyju. Zelo znano delo, upodobljeno tudi na filmskem traku, kjer je blestela Audrey Hepburn. A tista različica je bila, ahem, precej spodobna. Capotejeva novela, na kateri bazirata igra in film, je dosti bolj gajstna.
Tega se je držal tudi novi scenarist in vključil konkretno slečeno sceno kopanja, ki tako od Emilie kot njenega soigralca zahteva, da se povsem razgalita. Vse lepo in prav, porečete, golota na gledališkem odru je pač postala nekaj vsakdanjega, navsezadnje je tudi Daniel Radcliffe kazal svojega mravljinčarja na West Endu.
Kar pa se je potem zgodilo, pa ni bilo kul. Ko je namreč Emilia odvrgla brisačo, se je narodu v teatru dobesedno scufalo; potegnili so telefone in pričeli slikati kot nori.

In ne le to, na oder so doneli klici, naj za božjo voljo stoji par sekud pri miru, da bo slika jasna!

SERIOUSLY?????

Mislim, že tako moraš biti prizadet, da greš s telefonom slikat v gledališču, da pa dobesedno prekineš predstavo, ker nekdo odvrže cunje, je pa primitivizem brez primere.

Če se ti toliko dviga na Daenerys, je dovolj nagote v prvi sezoni GoT, idi pa wankaj pred ekranom.
Fuck.

vir: Broadway.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar